Tips til lån og økonomi

Mortgage vs hjem egenkapital lån guide

Selv om der er variationer i en anden pant og hjem egenkapital lån, mange boligejere er stadig forvirret over forskellen mellem de to. Andet realkreditlån er en form for boliglån; boliglån er dog sædvanligvis betegnet som en kreditlinje. For at få mest muligt ud af den opbyggede egenkapital er det vigtigt at afgøre, om et andet realkreditlån eller et boliglån er den rigtige beslutning.

Før du beslutter dig for nogen af de to, bør du vide det grundlæggende i andet realkreditlån og hjem egenkapital lån.

Andet realkreditlån vs Home Equity lån

Anden realkreditlån udbetale en forudbestemt sum penge, som enten en linje af kredit, i månedlige rater eller alle på én gang. Det er derefter betales tilbage i en bestemt tidsplan ligesom den oprindelige pant. Ulige til refinansiering, anden realkreditlån ikke erstatter den oprindelige pant.

Typisk, anden realkreditlån er 5 til 30-årige realkreditlån, der har en fast rente. Ligesom de oprindelige realkreditlån, point og renten ville være baseret på den nuværende kredit historie, den aktuelle rente, og prissætning af huset. Renten på et andet realkreditlån er lidt højere og gebyrerne lavere.

I modsætning hertil er boliglån i lighed med kreditkort, og kan endda omfatte kreditkort til at foretage køb. prime banks Når en person har egenkapital i huset, kan han eller hun erhverve ekstra kontanter ved hjælp af boliglån.

Disse lån kan udbetales på samme tid eller i små betalinger. Nogle mennesker får deres penge gennem den linje af kredit, der lader dem hæve penge, når det er nødvendigt. Meget lig kreditkort, boliglån egenkapital har en vis mængde af renter opkrævet og det beløb, der skal lånes afgøres baseret på den enkeltes kreditværdighed.

Ved fastsættelsen af grænserne for et boliglån ville långiveren måle den vurderede værdi af huset og påbegynde beregningerne med 75% af den givne værdi. Derefter vil långiveren fratrække den udestående saldo på det givne realkreditlån.

De nuværende finansielle behov vil hjælpe med at bestemme typen af lån. Hvis penge var nødvendige for en engangsudgift, ligesom at betale for bryllup forberedelser, ville det være bedst at gå til fast forrentede anden realkreditlån.

Hvis hyppige behov for yderligere kontanter ville opstå i fremtiden, ville det være klogere at vælge et hjem egenkapital kreditlinje kredit. Line of Credit lader boligejere låne penge, når det er nødvendigt, og hvis tilbagebetalinger blev gjort lige så hurtigt penge ville være mere tilbøjelige til at blive reddet i forhold til andet realkreditlån.

Desuden er det vigtigt at tage hensyn til en persons udgifts vaner. Hvis eje en ekstra kreditkort ville gøre det mere fristende at splurge oftere, det kunne være meget forstyrre at opnå et hjem egenkapital kreditlinje kredit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.