Generelt

Bedste nye fjernsyn til spil og se film

Hvis du leder efter det bedste nye tv på markedet, er du kommet til det rigtige sted. Her finder du de bedste nye fjernsyn til spil og se film. Disse tv’er skal have flere HDMI 2.1-porte, automatisk tilstand med lav ventetid og variabel opdateringshastighed. Du vil også have et 120Hz-panel. Og glem ikke Roku-brugergrænsefladen, som har et stort antal streamingtjenester.

De fleste nye fjernsyn kommer ikke på hylderne før forår eller sommer, så du vil gerne kigge efter dybe rabatter i januar. Et andet godt tidspunkt at kigge efter dybe rabatter er omkring store sportsbegivenheder, såsom fodboldsæson. Sørg for at være opmærksom på de modeller, der er til salg, fordi tv’er fra forskellige mærker kan fungere forskelligt. Derudover kan forskellige tv’er være bedre egnet til forskellige tv-serier. Og du skal bruge en pålidelig informationskilde.

Hvis du vil have det bedste nye køb tv til spil, skal du sørge for at vælge et med flere HDMI-porte. Mange spillekonsoller, streamingmediebokse og pc’er bruger disse porte til at oprette forbindelse til dit tv. Sørg for, at fjernsynet har nok HDMI-porte til, at du kan tilslutte alt, hvad du vil se. Derefter kan du se film, spille spil og endda lytte til musik. Du vil være glad for, at du valgte et fjernsyn med nok HDMI-porte!

Budget-tv er tilgængelige, men deres ydeevne varierer meget og har tendens til gennemsnittet. Et par gode eksempler er Hisense U7G-serien og TCL 6-serien. Desværre kan mange af disse billige tv’er ikke måle sig med disse eksempler. Der er dog nogle undtagelser fra reglen. Så det er værd at overveje dit budget, når du køber et nyt fjernsyn. Generelt bør et fjernsyn af god kvalitet ikke koste mere end $ 500, men større skærme kan koste godt over $ 1000.

Mens mange shows er blevet anerkendt, har få haft succes med Yellowjackets. Showet har en imponerende pilot og den strammeste første sæson i moderne tv. Mens prestigeshows har taget årtier at nå det punkt, hvor de er, er Yellowjackets et fremtrædende nyt tv-show. A cappella og Ted Lasso har været blandt Apple TV’s gennembrud de seneste år. Og Acapulco er endnu et godt show, der fortjener en ny chance.

Når du køber et nyt fjernsyn, skal du overveje, hvor meget indhold du vil se. Næste generations teknologi er HDR. Denne teknologi tilbyder fire gange opløsningen på 1080p. 8K er dog ikke bredt tilgængelig endnu og er endnu ikke kommercielt tilgængelig. Selvom du er villig til at betale de ekstra penge, er det det værd, hvis billedets kvalitet er i top.

Leave a Reply

Your email address will not be published.